Linkki liittymislomakkeeseen

Liity jäseneksi

 

Henkilöjäsenyys 

Pohjola-Nordenin jäsenet kuuluvat oman paikkakuntansa paikallisyhdistykseen ja voivat osallistua sekä paikalliseen että valtakunnalliseen toimintaan. Jo jäseneksi liittyminen on pohjoismaisen yhteistyön tukemista. Pohjola-Nordenin jäsenet saavat myös jäsenlehden sekä erilaisia jäsenetuja. Pohjola-Nordenin henkilöjäsenyys maksaa 25 euroa vuodessa. 

Liity jäseneksi >>
 

Perhejäsenyys

Mikäli perheessäsi on jo Pohjola-Nordenin jäsen, voit liittyä perhejäseneksi 15 eurolla vuodessa. Perhejäseniksi lasketaan kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Liity jäseneksi >>
 

Kannatusjäsenyys 

Pohjola-Nordeniin voi liittyä myös kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys eroaa ns. tavallisesta henkilöjäsenyydestä siten, että kannatusjäsenet eivät ole minkään Pohjola-Nordenin paikallis- tai muun yhdistyksen jäseniä, eikä heillä siten ole edustus- tai äänioikeutta esimerkiksi liittokokouksessa. Kannatusjäsenmaksu on 25 €/vuosi (perhekannatusjäsenet 15 €/vuosi) ja kannatusjäsenet saavat samat jäsenedut kuin perinteiset henkilöjäsenet. Jos haluat liittyä kannatusjäseneksi, mainitse asiasta liittyessäsi lisätiedoissa.

Liity jäseneksi >>
 

Nuorisoliiton jäsenyys

15-29-vuotiaat voivat liittyä Pohjola-Nordenin Nuorisoliittoon. Jäsenyys on maksuton.

Liity Nuorisoliiton jäseneksi >>
 

Yhteisöjäsenyys

Järjestöt voivat liittyä Pohjola-Nordenin yhteisöjäseniksi. Yhteisöjäsenet voivat asettaa edustajiaan ehdolle Pohjola-Nordenin päättäviin elimiin ja voivat näin vaikuttaa pohjoismaiseen yhteistyöhön. Jäsenmaksu määräytyy organisaation koon mukaan.

Liity yhteisöjäseneksi >>
 

Koulujäsenyys 

Koulut voivat liittyä Pohjola-Nordenin koulujäseneksi 20 euron vuosimaksulla. Koulujäsenet saavat Pohjolaan liittyvää ajankohtaista materiaalia ja tietoa pohjoismaisista kursseista, stipendeistä ja uusista oppimateriaaleista. Koulualan sivuilta voit lukea lisää koulujäsenyydestä.

Liity koulujäseneksi >>
 

Kirjastojäsenyys

Kirjastot voivat liittyä Pohjola-Nordenin kirjastojäseniksi 20 euron vuosimaksulla. Kirjastojäsenet saavat kirjallisuusviikon materiaalin automaattisesti postitettuna, Pohjola-Nordenin lehden sekä apua Pohjola-hyllyn perustamiseen kirjastoon.

Tästä pääset lukemaan jäsenrekisteriselosteemme
 

Tulostettava liittymislomake A5 (pdf)